В Златарица пожелаха убедителна победа на ГЕРБ с номер 12

Животът

09-05-2019, 16:56

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

В Деня на Европа в града бе официално открит предизборен щаб на партията

Нов офис на ГЕРБ в Златарица бе официално открит на 9 май. За освещаването на предизборния щаб пристигнаха дизайнерът и областен координатор на Предприемачи ГЕРБ Атанас Парушев, регионалният младежки лидер на партията Георги Недев, председателят на най-голямата група общински съветници в областта – Деян Хаджийски и колегата му от ВТОбС Георги Марков. Присъстваха представители на местната власт от Златарица, а също граждани и съмишленици. Домакин на събитието бе председателят на златаришкия Общински съвет и общински координатор на ГЕРБ Стефан Бранзелов.

В Деня на Европа, когато Златарица отбелязва своя празник, в новите помещения бе извършен водосвет и благослов от Отец Петър. Всички присъстващи си пожелаха убедителна победа за ГЕРБ на предстоящия вот, за да бъде европейският път на България неотклонен, а бъдещето на страната - предвидимо. „Обединена Европа е символ на това как конфронтацията може да бъде заменена със сътрудничество и просперитет – точно това, което искаме за страната си и за всяко населено място“, коментира Стефан Бранзелов.

„В навечерието на евроизборите трябва ясно да кажем, че България получава в пъти повече от европейското сътрудничество – не само в парични постъпления, но и в подкрепа във всеки един аспект от функционирането на държавата“, каза председателят на групата на ГЕРБ във Великотърновския общински съвет Деян Хаджийски. Той изрази загриженост за противоречията, които определени политически сили умишлено всяват, натаявайки омраза между хората. „От ГЕРБ винаги сме били и ще бъдем толерантни. Нашите виждания за просперираща България и единна Европа са базирани върху традиционните ни християнски и семейни ценности. Всеки българин, който изповядва същите убеждения, може да ни подкрепи с номер 12 в бюлетината“, заяви Деян Хаджийски.

Новият офис на ГЕРБ в Златарица се намира на ул. „Г. Кънев“ №5. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов