Народният представител Клавдия Ганчева: Само при управление на ГЕРБ бъдещето на страната е предвидимо

Мисия

13-05-2019, 13:47

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Ще продължим да развиваме икономиката и да полагаме грижи и за хората в неравностойно положение

С европейски средства ще подобряваме грижите за хората в неравностойно положение, както в семейна среда, така и в специализираните институции. Това коментира по повод предстоящия евровот великотърновският народен представител и член на парламентарната Комисия по труда и социалната политика инж. Клавдия Ганчева.

„С европейската солидарност ще подобряваме инфраструктурата във всички сфери на живот, българските градове и села ще стават все по-добро място за живеене. В обединена Европа всеки българин ще става по-щастлив и с по-висок стандарт на живот. С по-добра среда за инвестиции и бизнес ще продължим да развиваме икономика, гарантираща ръст и благополучие за всеки“, каза още инж. Ганчева.

Тя отбеляза факта, че предизборната кампания на социалистите, в чиято листа за евровота присъстват спорни личности, се гради единствено на говорене против ГЕРБ.

„Опонентите ни вече откровено заявяват, че единствената им задача е да изпреварят ГЕРБ на вота, та било то и „само с един глас“, както сами се изразяват. Крайната им цел била да отстранят най-голямата партия от управлението. Никой обаче не е чул какво планират да се случи след това, какво бъдеще трябва да очакват за страната си българите“.

Инж. Ганчева припомни спрените плащания по няколко програми при правителството на Станишев и на средствата по ОП „Околна среда” при управлението на Орешарски, което доведе, не само до провал или забавяне на проектите, но и до финансови корекции за много общини.

„За разлика от това, през годините ясно се видя, че само при управление на ГЕРБ бъдещето е предвидимо. Заплати и пенсии растат регулярно, повишава се БВП, икономиката е във възход, безработицата е рекордно ниска“. Инж. Ганчева заяви, че тези постижения на България са благодарение работата на правителството на премиера Борисов и на доброто ни партньорство с европейските икономики и институции. „Нещата наистина се случват по-бавно, отколкото на всички ни се иска, но вече сме набрали скорост и тенденцията за подобряване на жизненият стандарт ще продължи, щом управлението е стабилно“, категорична е инж. Клавдия Ганчева.

Народният представител от най-голямата парламентарна група изрази увереност, че българските граждани ще издържат този тест, пред който страната е изправена на 26 май. „Хората вече се чувстват част от голямото европейско семейство.  Да, вероятно тези избори са ни леко далечни, но те вече не са ни чужди. Затова, въпреки многото почивни дни, покрай датата на вота, се надявам на висока избирателна активност. Тя би доказала нашата отговорност към собственото ни бъдеще“, коментира инж. Клавдия Ганчева.

Народният представител призова хората да подходят рационално и да изберат логичните и предвидими десни политики, които предлага листата на ГЕРБ и СДС с номер 12 в интегралната бюлетина. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов