Ректорът връчи дипломите на над 120 абсолвенти от Философския факултет на ВТУ

Животът

17-05-2019, 13:12

Снимка:

ВТУ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

55 абсолвенти от випуск 2018 са с отличен успех

Тържествена церемония по връчването на дипломите на абсолвентите от Философския факултет се състоя днес в аулата на Великотърновския университет.
Над 120 абсолвенти от професионалните направление 2.3 Философия, 3.2 Психология и 3.3 Политически науки получиха своите дипломи в присъствието на своите родители, приятели и преподаватели.
Проф. д-р Христо Бонджолов, ректор на Великотърновския университет, уважи тържеството и приветства всички в залата. „Скъпи абсолвенти, родители, преподаватели и приятели, този ден е специален за всички вас. Днес вие вземате своя билет за живота. Билет, който ще ви помогне да си намерите мечтаната работа. Бъдещето принадлежи на вас – на младите, но искам да ви призова където и да се намирате, никога да не забравяте за своя Великотърновски университет. Иска ми се една голяма част да останете тук, при нас, като магистри, доктори, преподаватели, защото вашият Великотърновски университет има нужда от вас. Бъдете здрави и успех!“, подчерта в приветствието си Ректорът.
Випуск 2018 г. на Философския факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ наброява 240 студенти – в ОКС „бакалавър“ 140, а в ОКС „магистър“ 100 души. Преподавателският състав на Философския факултет е удовлетворен от отговорното отношение на своите възпитаници по време на обучението им. В резултат на това 55 абсолвенти от випуск 2018 са с отличен успех.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов