Проф. Николай Андреев: Провокатори, наети от социалистите, тиражират фалшиви новини дори и в градския транспорт

Мисия

18-05-2019, 13:42

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Това каза във В. Търново председателят на националната структура на Старейшини ГЕРБ

Намираме се в безпрецедентна ситуация. Такова ожесточение, с което ни нападат нашите опоненти не е имало. Причините са много – БСП от много време вече не е във властта. Освен това тя се цепи по шевовете от вътрешни противоречия и за да излязат от тази ситуация, са принудени да отдалечат мнението на хората от вътрешните им проблеми и да насочат тази енергия навън. Но това, за жалост, е негативна енергия. Тя се подкрепя от неверни факти, нямащи нищо общо с реалността.

Това каза във В. Търново председателят на националната структура на Старейшини ГЕРБ проф. Николай Андреев, който за трети мандат е вице-президент на Европейския съюз на гражданите сеньори към ЕНП.

„Заливат ни с тролове, с фалшиви новини, а вече и с хора-провокатори. Тези хора са в повечето градове, те използват градския транспорт, за да провокират недоволство. Тиражират „новините“, които тяхното ръководство им е предоставило срещу ГЕРБ, омаловажават това, което е направено и клеветят хората, които са издигнати в нашата листа. А тя е най-успешната, професионална, мотивирана и ползваща се с огромно уважение сред българските граждани и в чужбина. Като евродепутати нашите кандидати са доказали какви качества и възможности имат, какво успяват да постигат за своето отечество“, каза още проф. Андреев.

Нов феномен е забелязал по време на многобройните си срещи в цялата страна, проф. Николай Андреев.

Все повече членове на БСП искат да присъстват на срещите на ГЕРБ, за да слушат какво се говори. „После повечето от тях остават, за да поговорим и споделят, че са шокирани от поведението на червените лидери. Дори казват – „ако се случи да вземем властта, се страхуваме какво очаква страна ни“. Самите им редови членове са вече стреснати“, разказа във Велико Търново националният лидер на старейшините в ГЕРБ.

Ако погледнем имуществото на депутати от БСП и какво приватизираха на безценица – примерно ВЕЦ-овете. Един такъв ВЕЦ на депутат от социалистическата партия, за година изкарва пари, като за повече от десет луксозни апартамента. Да не говорим за доходите на  депутатите, които притежават паркове за възобновяеми енергийни източници, изградени по недостоен начин и с подписани договори, благодарение на партийната им принадлежност. Други червени депутати пък търгуват с електрическа енергия. Печелят милиони и били много честни, понеже тези дружества били на съпругите им – имаме два такива случая“, коментира още лидерът на националната структура на СГЕРБ.

Във Велико Търново  проф. Андреев присъства на съвместно работно събрание, което проведоха местните структури на старейшините и дамите в ГЕРБ, по инициатива на регионалните им клубни ръководители д-р Петя Илиева и Цветанка Недева. Специални гости на срещата бяха  областният лидер на ГЕРБ и кмет на В. Търново Даниел Панов и народният представител Станислава Стоянова.   

„Българските граждани имат нужда от европейските програми, защото виждаме как се променя обликът на цялата страна. Факт са нови или обновени детски градини и училища, обновени площади, асфалтирани улици в селата, санирани читалища и блокове, обновени църкви. Всичко това трябва да продължи. И нека помним, че при недобро управление, средствата по оперативните програми спират. След кабинета „Орешарски“ беше много трудно на местната власт. Но въпреки всички пробойни, оставени след тях, правителството на Борисов успя да се справи, да привлича инвестиции, да постигне растеж. Успя да осигури най-важното за АМ „Хемус“ – парите. Целеви средства от 1.35 млрд. лв. гарантират необратимостта на този проект, който е изключително важен за нашия регион“, каза Даниел Панов. Той бе категоричен, че европейските избори са от огромно значение за всеки български гражданин.

От създаването си партия ГЕРБ вече е спечелила единадесет вота, за 12-ти път хората ще предпочетат предвидимостта, стабилността и сигурността, от които всеки има нужда, изразиха увереност присъстващите на събитието.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)