Ева Майдел: ГЕРБ е единствената българска партия със силно влияние в Европа - velikotarnovo.utre.bg

Ева Майдел: ГЕРБ е единствената българска партия със силно влияние в Европа

21 май 2019, 13:55 | Мария Христова
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ се срещна с граждани в Елена

„ГЕРБ е единствената българска партия със силно влияние в Европа. Това се дължи както на международния авторитет на премиера Борисов, така и на резултатите от работата на правителствата и екипа на евродепутатите от ГЕРБ през последните 10 години, когато България се превърна във фактор в ЕС, с който останалите страни се съобразяват.  Затова всеки, който иска гласът на България да се чува при взимането на решения в Европа и интегрирана в ядрото на ЕС - Шенген и Еврозоната, трябва да подкрепи ГЕРБ на изборите в неделя.“ Това заяви кандиадтът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на среща с граждани в Елена на 21 май 2019 г.

„Всеки твърди, че ще защитава българския интерес в Европа. Но това няма да стане с митинги и анти-европейско говорене, а е диплмоация, авторитет и умения. Кандидатите на ГЕРБ сме най-подготвени да се борим за важните за българите каузи в ЕС, както доказахме със забавянето на прословутия пакет „Мобилност“, увеличаването на средствата по еврофондовете за следващите 7 години, намаляването на таксите за преводи в евро, които бяха най-високи именно у нас.“ Това допълни българският евродепутат, който се включи в честванията по случай празника на град Елена.

По време на посещението си в област Велико Търново, където има информационен офис, Ева Майдел ще се срещне с граждани и предприемачи в Стражица, Дебелец и с.Ресен.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета