Емил Христов: Когато има между нас братска любов, можем да направим най-доброто за България

Мисия

21-05-2019, 16:08

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Зам.-председателят на Народното събрание посети Елена

Само когато сме заедно можем да преодолеем всички трудности, само когато сме един до друг, когато има между нас братска любов, тогава ще направим най-доброто за България. Това каза в Елена зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов. Той бе официален гост на празника на града, заедно с народните представители от ГЕРБ Клавдия Ганчева и Станислав Стоянов, с евродепутата от ГЕРБ/ЕНП и кандидат за следващия ЕП Ева Майдел, с великотърновския кмет Даниел Панов, с представители на местната власт от региона.

Пред гражданите и гостите на Елена, зам.-председателят на българския парламент припомни, че България винаги е била наистина велика, когато българският народ не се е делил. „Губили сме и пак сме печелили, но винаги сме били заедно. Тези, които днес сеят разделение, нямат утрешен ден, тези, които днес сеят омраза, не могат да имат бъдеще. Затова нека да бъдем единни, за да бъде чист утрешният ден, който ще завещаем на децата ни“, призова Емил Христов.  

В приветственото си слово си кметът на Елена инж. Дилян Млъзев припомни грижата, която еленчани и местната власт съвместно полагат за родното си място, за опазване паметниците на миналото, културата и традициите, за обновление на християнските храмове, за развитието на туризма и разкрасяването на града и общината. 

Успехите обаче не идва даром, посочи кметът Млъзев. „На всички ни се иска градът ни да се промени от веднъж – да заспим, в навечерието на празничния ден и да се събудим на сутринта в града на нашите мечти. За съжаление това е възможно единствено в приказките. В реалния живот – и в миналото, и днес зад всеки успех стои много труд, постоянство и упоритост. Но когато нещата се случват забравяме за усилията и проблемите, и се радваме на постиженията. Затова трябва да свикнем да ценим всеки успех, да сме щастливи, дори с малките неща, които променят облика на градовете ни към по-добро“, обърна се към своите съграждани и гости кметът на Елена.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов