Балъков се разделя с „Етър” с емоционално обръщение към феновете

Спорт

22-05-2019, 18:48

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Главният мениджър призова великотърновци да подкрепят отбора в последния му мач

Главният мениджър на „Етър“ Красимир Балъков призова феновете да подкрепят отбора в последния му мач на „Ивайло“ в емоционално обръщение в личния си профил във Фейсбук:

 

Скъпи приятели, привърженици на „Етър“,

Вече сме на финала на първенството, а във Велико Търново ни остава да изиграем последния си мач на сезона, в четвъртък – 23 май. Вие винаги сте подкрепяли отбора и във времето, когато миналата година се борихме за оцеляване и през тази, когато възвърнахме истинското лице на „Етър“ като отбор, с когото всеки се съобразява. Нека и в този последен мач на „Ивайло“ покажем, че заедно сме силни. Нека подкрепим футболистите и завършим кампанията с победа. Аз лично ще го приема като благодарност към всички, които през тези години работихме за възраждането на нашия клуб.

 

Този мач, макар и последен в Търново, няма да е мач за сбогом, а само етап от пътя, по който ще продължим заедно. Предполагам, че всички ще ме разберете и ще подкрепите решението, което взех да стана селекционер на националния отбор по футбол. Това е най-отговорната позиция в треньорската професия и същевременно предложение, на което не може да се откаже. Националният отбор има нужда от вашата подкрепа, така както подкрепяхте през тези близо две години заедно и нашия „Етър“.

За бъдещето на отбора мога да кажа – то е начертано. Заедно с Община Велико Търново в лицето на кмета Даниел Панов и председателя на управителния съвет проф. Георги Камарашев, всички работещи в клуба, спонсорите, феновете, медиите в града, положихме основите на новия ни тим и сега остава и занапред не само да защитаваме с достойнство постигнатото, но и да го развиваме и надграждаме.

 

Искам да изкажа и моята специална благодарност и към члена на Управителния съвет Александър Нанков, който винаги беше плътно до нас и ни оказваше винаги много сериозна подкрепа. Моите колеги, които остават в отбора, знаят цената на този успех, извоюван с много труд и себераздаване и заедно с вас – верните фенове на „Етър“ ще продължат по този път.

 

Аз оставам с отлични чувства от това, което изживях през този период, като най-искрено ви благодаря за всеотдайността и подкрепата, които ни оказвахте във всеки мач.

 

БЛАГОДАРЯ ВИ!

 

Ваш Красимир Балъков



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)