Ева Майдел: Искам вашата подкрепа, за да продължим да подобряваме заедно образа на България

Мисия

24-05-2019, 11:44

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Вярвам, че Европа е най-доброто място за развитие на България, се казва в обръщението на кандидатът на ГЕРБ

Tази неделя е денят, в който трябва да защитим европейската ориентация на България, тъй като точно както демокрацията, Европейският съюз трябва да се отстоява постоянно. Вярвам, че Европа е най-доброто място за развитие на България, мястото, където България може да стане една подредена и уютна за живеене държава. Това е мястото, където българските села могат да се съживят, а градовете да се модернизират. Това може да стане само ако България има силна позиция в ЕС с представители, които знаят как да постигат целите си.

Затова искам Вашата подкрепа с бюлетина номер 12 и преференция 104.

Искам Вашата подкрепа, за да довършим започнатото и след 10 години България да е в сърцето на Европа – в Еврозоната и Шенген, за да продължи да използва европейските средства за модернизиране на производствата си и да създава продукти с висока добавена стойност. Искам вашата подкрепа, за да променяме заедно образа на България по света. Да показваме най-способните българи, да продължаваме да подкрепяме младото поколение с качествено образование и да създаваме силни личности.

Благодарна съм на всички Вас за подкрепата, енергията и усилията Ви. Те ми дават увереност, че вървим по правилният път за превръщане на България в място, в което всеки българин иска да живее и да организира кариерата и живота си.

Искрено Ваша,

Ева Майдел

Член на Европейския парламент



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)