Инж. Даниел Панов: С избора си в неделя ще покажем на Европа и света, че казваме „не” на омразата и на разделението

Мисия

24-05-2019, 13:54

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Обръщение на Областния координатор на ПП ГЕРБ – Велико Търново

Уважаеми съграждани и жители на област Велико Търново,

Скъпи приятели и съмишленици от региона,

 

В неделя всеки от нас ще направи своя избор. Изборът за бъдещето на страната ни в Европейския съюз. Застой или перспективи, ограничения или европейски хоризонти – ние ще решим.

Преди пет години, в навечерието на изборите за Европейски парламент, залогът беше да си върнем авторитета на България! Успяхме и днес залогът е друг – да не позволим отново да изпаднем в изолация. Да докажем, че заслужаваме европейската солидарност, че сме силен и достоен партньор на държавите, членки на Европейския съюз. Че имаме капацитета да развиваме нашите градове и села, да пазим постиженията си и да надграждаме.

С избора си в неделя ние ще покажем на Европа и света, че казваме „не” на омразата, на разделението, на популизма. Ще заявим ясно, че истината, доброто и любовта са ценностите, които искаме да завещаем на нашите деца. Ще докажем, че сме достойни наследници на създателите на Търновската конституция, които още преди 140 години избраха европейския път за развитие на страната ни.

Скъпи приятели, горд съм с листата, с която ГЕРБ, в партньорство със СДС, се явява на тези избори. Времето доказа, че това са уважавани, интелигентни и можещи хора. Това са хората, които могат да отстояват интересите на България в Европейския съюз.

Ние сме европейци! Нека останем такива!

Гласувайте с номер 12.

Даниел Панов, Областен координатор на ПП ГЕРБ – В. Търново



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов