Кметът Даниел Панов: „Гласувах за още една крачка към доброто бъдеще на нашите деца“

Мисия

26-05-2019, 13:24

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Той гласува точно в 12ч. в СУ „Вела Благоева”

Кметът на Велико Търново Даниел Панов гласува за бъдещето на Велико Търново, на България и Европа. Точно в 12,00 ч. той подаде своя вот в СУ „Вела Благоева“ в кв. „Бузлуджа“. Панов подчерта, че от векове насам е ясно, че България и Европа са взаимно свързани със своята история, че българският народ е дал много за развитието на Стария континент.

„Виждаме през последните години, че към по-добро се променят и Велико Търново – Историческата и духовна българска столица, и България. Това нямаше как да се случи без подкрепата, която получаваме от Европейския съюз. Чрез европейската солидарност Велико Търново, българските градове и населени места  стават по-добри за живеене, за образование, за бизнес и инвестиции, за култура и туризъм.

Нека всеки от нас помисли за значението на днешния ден за бъдещето на нашите деца. Нека не се оставяме на фалшивите политически новини и направим още една крачка напред към бъдещето, към развитието на България. А това става първо, като отидем да гласуваме“, коментира Даниел Панов.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)