Великотърновските депутати от ГЕРБ дадоха вот за силния глас на България в Европа

Мисия

26-05-2019, 15:12

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов презоваха гражданите да гласуват

Народните представители от ГЕРБ Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова и Станислав Стоянов гласуваха за силния глас на България в Европа, за това страната ни да затвърждава извоювания авторитет и да надгражда постигнатите резултати.

Инж. Клавдия Ганчева упражни правото си на глас в шестнадесета секционна избирателна комисия в Горна Оряховица. В 12 ч. в неделя Станислава Стоянова гласува във великотърновското основно училище „П. Р. Славейков“, а Станислав Стоянов даде своя вот в секция в читалището на кв. Варуша.   

„Гласувах за десните политики в Европа, с които ще продължим да подобряваме инфраструктурата във всички сфери, а българските градове и села ще стават все по-добро място за живеене. Целта на всички нас е по-висок стандарт на живот, а това се постига с икономически ръст и мерки, присъщи на десните политики, които стимулират предприемчивостта“, коментира инж. Клавдия Ганчева.

„Моят вот е за просперираща България в силна и обединена Европа, която чува гласа на младите. Вотът ми е за единствената партия, която реално работи и показа, че постига резултати за европейското ни развитие“, каза Станислава Стоянова.

„Гласувах, защото имам щастието да живея във времена, в които ми е дадена възможност и право да избирам! Гласувах за това, да продължим да градим положителното лице на България пред Европа и света. Да съхраним и укрепим полученото, след много труд и усилия, доверие. Гласувах за пълната интеграция на страната ни в европейските структури и продължаване на кохезионната политика. Гласувах за младите поколения. За тези, които са доказали че могат!“, заяви Станислав Стоянов.

Местните депутати от най-голямата парламентарна група – тази на ПП ГЕРБ, призоваха всички граждани да се възползват от правото си да избират и да гласуват за българските представители в Европа.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов