Областният предизборен щаб: ГЕРБ отново е първа политическа сила в региона

Мисия

27-05-2019, 17:50

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

От щаба благодариха на всички 31.06% от гласоподавателите, които отидоха да урните

Уважаеми жители на област Велико Търново,

Скъпи приятели съмишленици

 

Обръщаме се с благодарност към всички 31.06% от гласоподавателите в областта, които в неделния ден се възползваха от правото си да изберат българските представители в бъдещия Европейски парламент.

 

След вота, ГЕРБ отново е първа политическа сила в региона. На областно ниво листата, водена от българския еврокомисар Мария Габриел получи 18440 гласа, или 29.31 % подкрепа. В общините Велико Търново, Горна Оряховица и Елена, партията води убедително.

 

Благодарим на всеки жител на областта, който ни подкрепи!

 

Тази подкрепа е устойчива във времето, като за сравнение, на предходния европейски вот през 2014 г. листата на ГЕРБ е била предпочетена от 29.8% от гласувалите жители на областта, а през 2009 г. глас за най-голямата партия са дали  25.95% от избирателите.

 

След тези избори българите показахме, че сме достойна част от голямото европейско семейство, че желаем предвидимост, стабилност, сигурност и просперитет.

Бъдете уверени, че евродепутатите от ГЕРБ ще бъдат дейните и резултатни български представители в ЕП,  които ще продължат да отстояват интересите на страната ни, на всеки гражданин, на всяко населено място.

 

Искаме да изкажем благодарност също и на политическите формации в област Велико Търново, които показаха европейската си ориентация, запазвайки добрия тон в рамките на предизборната кампания.

 

Областен предизборен щаб на ПП ГЕРБ

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)