Най-малките надежди на ОФК „Академик“ – Свищов посетиха базата на „Лудогорец“ в Разград

Спорт

31-05-2019, 14:40

Снимка:

ОФК "Академик"

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

„Гнездо на орли” е сред най-модерните в Европа

Ръководството на ОФК „Академик“ – Свищов организира посещение на най-малките футболисти от формации Ф5 и Ф7 в една от най-добрите тренировъчни бази в България – тази на „Лудогорец“, Разград. Базата „Гнездо на орли” е не само най-модерният комплекс в България, но е и сред най-модерните такива в Европа. Това е и причината треньорът на ОФК „Академик“ – Свищов Даниел Нейков, заедно с момчетата от Футбол 7 и най-малките попълнения от футбол 5, да посетят тренировъчната база в Разград и да направят контролна среща с футболистите на „Лудогорец“ – Футбол.

„Със съдействието на представители на ръководството на ОФК „Академик“ – Свищов се свързахме с екипа, който работи с най-малкия набор на „Лудогорец“ – Разград и се разбрахме да направим една контрола, на която те да са домакин. Идеята беше нашите футболисти да видят базата, стадиона, купите и „Гнездото на орлите“. Бяхме посрещнати изключително гостоприемно. На всяко дете беше подарена значка с логото на „Лудогорец“ от последното участие на отбора в лига Европа, след което ни бяха предоставени перфектни условия за подготовка за контролата. Получи се хубав мач, който за съжаление загубихме с 3:2, макар, че имахме повече положения, особено второто полувреме. Но не това е най-важното, важното е, че децата останаха доволни и си тръгнаха със страхотни впечатления от там.“, разказа треньорът на свищовските футболисти.

Той сподели, че след мача децата са  разгледали базата и са се снимали с купите на „Лудогорец“ от всичките турнири, които са печелили. За съжаление, не са успели да се срещнат с мъжкия състав, но имат покана за второ гостуване, при което се надяват да се случи и това.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов