Ден на детето организираха от Градски ученически парламент в Търново

Велико Търново Лайф

01-06-2019, 20:12

Снимка:

Градски ученически парламент

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Той премина с много танци и песни

Празник за децата организираха от Градски ученически парламент, с подкрепата на Община Велико Търново и Младежки дом, в парк „Дружба“.

Той премина с много танци и песни.  Обособени бяха кътове за рисуване върху лице, игра на народна топка, футбол и федербал. Щафетни игри с лакомства зарадваха децата, а кулминацията на празненството беше играта „Ловци на съкровища“. В нея взеха участие над 30 деца, които обикаляха парка, отговаряха на гатанки и изпълняваха предизвикателства, за да намерят голямото съкровище пълно със сладки изкушения.

„Днес разтворихме широко ръце и сърце и прекарахме един незабравим детски ден заедно с безброй усмихнати и слънчеви децица“ – споделиха членовете на Градски ученически парламент.

Те са подготвили още много събития през месец Юни. На 3 Юни от 19ч в клуб „Седем“ ще се проведе поредната среща „Известните от другата им страна“ с актрисата Неда Спасова, която познаваме като сестра Кая Райкова от „Откраднат живот”. На 8 Юни от 17.30ч. на Паметника „Асеневци“ ще се реализира фото-пленер с фотографа Георги Арсов, а на 15 Юни на сцената на „Проект Арт лято“ ще се проведе второто издание на танцувалното състезание „Make it dance”.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов