Ден на детето организираха от Градски ученически парламент в Търново - velikotarnovo.utre.bg

Ден на детето организираха от Градски ученически парламент в Търново

01 юни 2019, 20:12 | Мария Христова
  • Снимка:
    Градски ученически парламент

Той премина с много танци и песни

Празник за децата организираха от Градски ученически парламент, с подкрепата на Община Велико Търново и Младежки дом, в парк „Дружба“.

Той премина с много танци и песни.  Обособени бяха кътове за рисуване върху лице, игра на народна топка, футбол и федербал. Щафетни игри с лакомства зарадваха децата, а кулминацията на празненството беше играта „Ловци на съкровища“. В нея взеха участие над 30 деца, които обикаляха парка, отговаряха на гатанки и изпълняваха предизвикателства, за да намерят голямото съкровище пълно със сладки изкушения.

„Днес разтворихме широко ръце и сърце и прекарахме един незабравим детски ден заедно с безброй усмихнати и слънчеви децица“ – споделиха членовете на Градски ученически парламент.

Те са подготвили още много събития през месец Юни. На 3 Юни от 19ч в клуб „Седем“ ще се проведе поредната среща „Известните от другата им страна“ с актрисата Неда Спасова, която познаваме като сестра Кая Райкова от „Откраднат живот”. На 8 Юни от 17.30ч. на Паметника „Асеневци“ ще се реализира фото-пленер с фотографа Георги Арсов, а на 15 Юни на сцената на „Проект Арт лято“ ще се проведе второто издание на танцувалното състезание „Make it dance”.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета