577 лв. за лечението на Никол събра инициативата „От децата за децата”

Животът

04-06-2019, 10:43

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Красивата търновка вече започна нови процедури в турска клиника

577 лева за лечението на Никол Владкова бяха събрани в рамките на благотворителната инициатива „От децата за децата”.

Изделия, изработени от децата от детски градини и ученици от основни училища в Община Велико Търново бяха представени на базара, организиран във фоайето на Музикално-драматичен театър ”Константин Кисимов”, където се състоя юбилейният концерт, посветен на 50-годишнината от създаването на Младежкия дом. Само за няколко седмици децата бяха изработили картички, бижута, сувенири, моливници и други изделия.

Никол Владкова е възпитаник на Младежкия дом и няма нищо по естествено от това ние да я подкрепим в този труден момент, посочи директорът на културната институция Румен Петров.

Иванина Янкова, областен координатор на КНСБ – съорганизатор на благотворителната инициатива каза, че в трудни моменти солидарността е важна и необходима. Директорът на ПМГ”Васил Друмев” Ангел Гушев отбеляза, че е започнал следващият етап от лечението на Никол в турската клиника и всяка помощ е ценна за семейството. Събраните средства са преведени на обявената банкова сметка. Момичето страда от сарком на меките тъкани.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов