В продажба са билетите за звездното футболно шоу с легендите на Манчестър Юнайтед и Етър

Спорт

15-06-2019, 15:23

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На 11 октомври можете да сте част от историческо събитие

Футболните легенди на великия английски клуб Манчестър Юнайтед ще дойдат в центъра на България, за да зарадват почитателите на най-обичаната игра! На 11 октомври, на стадион „Ивайло“ във Велико Търново те ще се изправят срещу звездният отбор на Етър, включващ играчи от незабравимото американско лято през 1994 г.!

Като при всеки голям празник, освен футбол от световна класа, ще има и шоу! Водещ ще е неизчерпаемият извор на сълзи от смях Димитър Туджаров-Шкумбата! На сцената ще излязат музиканти, танцьори и певци! Отбори от детските школи ще подгреят мача на големите с демонстративна среща помежду си.

На 11 октомври 2019 г. вие можете да сте част от историческо събитие! В 18 ч. стадионът в старата столица ще отвори вратите си за вас. След 19 ч. играчите ще излязат на терена, за да покажат защо са сред най-добрите в тази игра.

Билети за събитието, можете да намерите в двата офиса на Туристическия информационен център (ул. "Христо Ботев" №5 и на ул. "Никола Пиколо" №27), както и в мрежата на Ивентим.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов