В Лясковец набират предложения за местни инициативи сесия 2019

Велико Търново Лайф

29-06-2019, 09:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Общият бюджет на Фонда за подкрепа на местни инициативи е 12 000 лева

Настоятелство на Фонд за подкрепа на местни инициативи - Община Лясковец обявява стартиране на процедура за набиране на предложения за местни инициативи сесия 2019. 

 

Предложенията следва да бъдат изготвени съгласно изискванията на Правила за организацията, дейността и управлението на Фонд за подкрепа на местни инициативи - Лясковец и насоки и критерии за сесия 2019 г.  

 

Общата стойност на финансовата подкрепа за една инициатива трябва да е 3 000 лева, а общият бюджет на Фонда за подкрепа на местни инициативи в община Лясковец за 2019 г. е 12 000 лева 

Краен срок за подаване на предложенията: до 17:00 часа на 15.07.2019 г.  

Подробна информация за кандидатите е включена в приложените Насоки и критерии за местни инициативи и Формуляр за финансова подкрепа. 

Проектни предложения за финансова подкрепа на местна инициатива (в pdf и/или word формат) се изпращат по електронна поща на адреси: proekti@lyaskovets.net, както и на хартиен носител в сградата на Община Лясковец, стая 10. 

 

Предложения ще се приемат до 17.00 часа на 15.07.2019 г. за проектни предложения, внесени на ръка. За проектни предложения, изпратени по поща, важи датата на пощенското клеймо. 

 

Формулярите за кандидатстване, придружаващите документи, както и подробна информация, може да получите на интернет страницата на Община Лясковец - www.lyaskovets.net или на интернет страницата на СНЦ „Местна инициативна група Лясковец - Стражица” - www.mig-zaedno.eu. 

 

Въпроси, свързани с процедурата и реда за кандидатстване може да задавате на: г-жа Мария Петкова, Експерт на СНЦ „Местна инициативна група Лясковец - Стражица”, тел. 0894 / 621 167, е-mail: maria2020@abv.bg и Йордан Николов, Главен специалист „Евроинтеграция“ в община Лясковец, e-mail: proekti@lyaskovets.net.  

 

Фондът е създаден в рамките на Проект „Активни общности: изграждане на капацитет за промяна“ на Платформа АГОРА в партньорство с община Лясковец. Финансирането на фонда за 2019 г. е осигурено от Платформа АГОРА и Община Лясковец.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов