Комплексът за социални услуги в Павликени отбеляза 10 години

Велико Търново Лайф

05-07-2019, 15:21

Снимка:

областна администрация

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Екипът на Ути Бъчваров изненада децата с вкусна гозба, приготвена на открито

Областният управител проф. д-р Любомира Попова уважи юбилейното тържество по случай 10 години от създаването на Комплекса за социални услуги в Павликени. Тя приветства гостите и благодари на отлично подготвените специалисти, които работят там и полагат ежедневни грижи за по-добър живот на децата и техните родители.
"За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по повод 10 годишнината на Комплекса за социални услуги. Социалната политика, осигуряването на качествени социални услуги за децата и подкрепата на семействата и възрастните хора са сред основните ни приоритети. Комплексът за социални услуги е един успешен проект, доказал се във времето. Той е  оценен достойно от цялото общество и е резултат от успешното сътрудничество между местната власт и държавата", каза проф. Попова в обръщението си. 
Тържеството беше открито от директора на Комплекса за социални услуги Татяна Иванова. Тя заедно с кмета на Павликени инж. Емануил Манолов, също поздравиха екипа на центъра и приветстваха децата. Талантливи малчугани от Павликени бяха подготвили празнична програма, а децата от дома също се включиха в тържеството с  песни и стихотворения. Екипът на Ути Бъчваров изненада децата с вкусна гозба, приготвена на открито в огромен тиган.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)