Набират проектни предложения по Национална програма за заетост на хората с увреждания - velikotarnovo.utre.bg

Набират проектни предложения по Национална програма за заетост на хората с увреждания

06 юли 2019, 10:00 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

Финансиране до 10 000 лв. е предвидено и за всеки от трите компонента по програмата

Стартира процедура за набиране на проектни предложения по Национална програма за заетост на хората с увреждания. Кандидатите могат да подават проектните си предложения за финансиране за осъществяването на дейности по отделни компоненти на програмата до 17.30 часа на 13.08.2019 г.

Финансиране до 10 000 лв. е предвидено и за всеки от трите компонента по програмата. Субсидия в този размер се получава за осигуряване на достъп до съществуващи или разкривани нови работни места за лица с трайни увреждания в трудоспособна възраст, за приспособяването на тези работни места и за оборудването на нови работни места. За квалификация и преквалификация, съответно обучение за професионално и служебно развитие за лица с трайни увреждания в трудоспособна възраст са предвидени до 200 лв. на ден на лице с трайно увреждане.

Подробна информация за конкурсната процедура и необходимата документация можете да намерите на интернет страницата на Агенцията за хората с увреждания или на телефони 02/ 931 80 95 и 02/ 832 90 73.

Проектните предложения и изискваните документи се подават с придружително писмо в деловодството на АХУ. Всеки кандидат е длъжен да изиска входящ номер не по-късно от крайната дата за набиране на предложения. Полученият входящ номер доказва, че проектното предложение е подадено в срок.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета