Благотворителен концерт в помощ на училището в Русаля организират на Узана

Мисия

13-07-2019, 12:00

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Участие са заявили музикални формации от Габрово, Стара Загора, Ямбол, Севлиево и София

На 20 юли (събота) от 10.00 ч. на ски пистата до Хостел “Горски дом” в м. Узана, ще се състои благотворителен концерт в подкрепа на Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца "Димитър Екимов" - с. Русаля, с участието на музикални формации от Габрово, Стара Загора, Ямбол, Севлиево и София. Сцената е отворена и за всички таланти, които искат да се включат.

 

ПРОГРАМА

 

10.00 ч -Откриване на изложба на картини, рисувани от учениците на Училище по изкуства и занаяти „Димитър Екимов”,cело Русаля. Изложбата ще продължи до kрая на деня. Всеки ще може да си закупи желаната картина. Членове на екипа на училището ще разкажат за целите, учебния процес и всекидневието на това уникално за България училище, намиращо се само на броени километри от Велико Търново.

 

11.00 часа- Стартира Дарителска кампания

Призовавамe всички присъстващи да позволят на децата си да дарят част от своите спестявания, за децата от Училище по изкуства и занаяти „Димитър Екимов” c. Русаля. Кампанията ще продължи до края на деня.

Отправяме покана за участие на цялата общественост на Габрово и Габровска област, както и към цяла България, на представители на обществени и политически организации, на представители на промишлени и търговски дружества да присъстват на събитието и да се включат в дарителската кампания за набиране на средства на място, в дарителска кутия или по банковата на сметка.

 

13:00 ч. – 17:00 ч. – Игри и забавления за най-малките участници - Ще се организират малки работилници, където децата да получат практически знания за гората и дивите животни; билките и лечебните отвари за професиите художник и скулптор. Ще има стрелба с лък и много, много други занимания.

 

17:00 ч. – 18:00 ч. - Рок  деца Формация от млади таланти от Музикалното училище „Талеви” гр. Габрово

 

18:00 ч. –19:00 ч. - Рок група „Фа диез” – София;

19:00 – 20:00 ч. - Индивидуални изпълнители – Светлана Трифонова, Радослав Татев;

20:00 ч. – 21:00 -  Рок група “Oliver Twisted” - Габрово;

21:00 ч. –  21:30 ч.- Огнено шоу

21:30 ч. – 22:30 ч. - Рок група I.R.B.69 Иво Руев – Стара Загора

 

Събитието се осъществява с подкрепата на СЦДП - Габрово

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)