„Арабеск” гостува на търновска сцена със сатиричния танцов спектакъл спектакъл „The Bingo Project” - velikotarnovo.utre.bg

„Арабеск” гостува на търновска сцена със сатиричния танцов спектакъл спектакъл „The Bingo Project”

21 юли 2019, 11:00 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

Зрителите ще станат свидетели на амалгама от драма, трилър, екшън, комедия и романтика

Сатиричният танцов спектакъл „The Bingo Project”, представен от трупата на балет „Арабеск” и актьора Ники Станоев, ще гостува във Велико Търново на 6 август от 21 ч. на сцената на Летния театър. Спектакълът е със специалното участие на Bingo Symphony Orchestra и ни пренася в абсурдния свят на една антиутопия.
Зрителите ще станат свидетели на амалгама от драма, трилър, екшън, комедия и романтика, одухотворени чрез театър, музика и танц на фона на модерен прочит на произведенията на Стравински, Шостакович, Прокофиев, Барток, Чайковски, Пиацола и Шнитке.
Действието се развива в неопределено бъдеще, в което глобалното затопляне е факт, а бюрокрацията диктува всяка стъпка на обществото. Пред нея е безсилен дори самият дявол. За да оцелеят в чиновническия ад, героите трябва да печелят проекти.
Една Бинго зала, която може да се преобрази в сватбен салон или балетна сцена, става арена на комични ситуации, горещи страсти и съперничество.
Разковничето на тази история се крие в танца и в любовта.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета