„Мъничета” пристигат на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели” във Велико Търново - velikotarnovo.utre.bg

„Мъничета” пристигат на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели” във Велико Търново

24 юли 2019, 13:10 | Мария Христова
  • Снимка:
    театър Весел

Спектакълът е на 27 юли от 11.00 часа на открита сцена „Арт лято”

На 27 юли, събота, от 11.00 часа на открита сцена  „Арт лято” до паметника „Асеневци” в старата столица, Театър ВЕСЕЛ ще бъде домакин на поредния спектакъл от програмата на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”. Входът е свободен.        

          Държавен куклен театър – Бургас ще представи спектакъла „Мъничета”.  Постановката е дело на Христина Арсенова, сценографията и куклите – на Емелияна Тотева, а музиката – на Маргарита Петранова. В спектакъла участват Александра Грънчарова, Диян Русев и Румяна Кралева. 

           Наивна, забавна, цветна и много весела история за най-малките.За това как в игрите на нашите мъничета се случват неща, които им помагат да пораснат и да научат важни истини за живота. История за Горския елф, мишката Румянка, Удивителния скакалец, Невероятното пате, Мравчо, Бръмбара и феичката Мая. Приказката е за радостта да споделяш мига и щастието, да откриваш света с приятел. Приказка за приятелството. За това как да го открием, оценим и запазим…

          Международният театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”, организиран от Куклен театър ВЕСЕЛ, се реализира с финансовата подкрепа на Община Велико Търново и Министерството на културата.

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета