Фондация „Искам бебе“ - Велико Търново кани на благотворителен концерт в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

Животът

28-07-2019, 09:00

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Семейства ще разкажат за трудния път на ин витрото

Фондация „Искам бебе“ - Велико Търново кани на благотворителен концерт в подкрепа на двойки с репродуктивни затруднения. Изпълненията на децата, които ще чуете от АРТ-сцената до картинна галерия "Борис Денев" на 31-ви юли от 19 ч., доказват за пореден път таланта им. Възпитаниците на музикално студио "Елита" с вокален педагог Петя Василева и на музикално студио "Бест сингърс" с вокален педагог Петя Кръстева, ВС "Таланти" с музикален педагог Венелина Пъневска, читалище "Искра" се включват с осъзнато желание за доброто, което заедно предаваме нататък, съобщават от Фондацията.

„Ще има лично разказани истории за трудния път на ин витрото, което с помощта на специалисти, институции, приятели превръщаме в ин виво!

Ще видите снимки на родените с помощта на общинската програма "ин витро" наши, търновски бебета. Ще се срещнете и на място с деца, заченати по "трудния" начин. Изказваме своите благодарности към домакините на празника - Община Велико Търново, Галерията / The Gallery, Петя Георгиева - представител на "Екстрапак", които предоставят изненадите за най-малките гости и ви очакваме с нетърпение! За да пеем и танцуваме заедно! За да видим щастието в очите на нашите деца! За да сбъднем нечия мечта за щастие!” – отправят покана към великотърновци и гости на града от „Искам бебе”.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов