Училището по изкуства и занаяти за социално слаби деца в Русаля търси учители и ментори

Мисия

28-07-2019, 14:00

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Над 2 000 лв. събраха за школото на благотворителен концерт на Узана

Училището по изкуства и занаяти за социално слаби деца, което е първото и единствено по рода си в цяла Източна Европа, набира за новата учебна година учители и ментори. Школото съществува от 2014 г. и вече пет години тук работят различни хора и експерти, като всеки от тях припознава себе си в тази кауза. Предвид факта, че работата се разраства, те търсят  учител начален етап, учители прогимназиален етап - „Математика и физика";„Информационни технологии";„Английски език“:„География“; ментори – хората, които поемат грижата за децата след приключване на учебния процес.

Срокът за кандидатстване е 12 август, а автобиография и мотивационно писмо могат да бъдат изпратени по електрона поща – rusalyamedia@gmail.com. Кандидатите ще получат обратна връзка до една седмица след подаване на документите. Вторият етап – интервю с кандидата.

 

Над 200 човека от страната и чужбина се включиха в първия благотворителен рок концерт на Узана в подкрепа децата от Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца "Димитър Екимов", с. Русаля. Събрани бяха 1747,90 лв. в деня на събитието и още 300 лева, дарени по-късн, които ще бъдат използвани за ремонт и оборудване на кухненския блок. 
Средства може да се даряват на банкова сметка:
Сдружение "РУСАЛЯ"
Про Кредит банк, София
BIC: PRCBBGSF
IBAN: BG37PRCB92301046274611



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов