Конкурс за влогърски видеа „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“

Велико Търново Лайф

28-07-2019, 16:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Инициатор е Асоциация „Докосни дъгата“

Асоциация „Докосни дъгата“ обявява старта на конкурс за влогърски видеа „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“

Конкурсът  е част от финансирания през 2019 година проект „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“, чийто финансов донор е Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година, администрирана от Министерство на младежта и спорта .

Tемата на конкурса за влогърски видеа/клипове е песента „Агресия“ и клипът към нея. Същата е разработена в изпълнение на финансирания през 2018 година проект на Асоциацията под надслов „Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние“ .

Конкурсът ще има цел да стимулира младите хора да изразят своето мнение и да покажат своя талант. Чрез него, като организатори, отправяме предизвикателство към младите хора на възраст 15-29 години, чрез видео да пресъздадат свое преживяване, интересна случка или ситуация, в която са попаднали, дори и лично мнение, което илюстрира разбирането им за нарастващия проблем за агресията сред целевата група.

Регламент

Желаещите да участват в конкурса следва да са младежи на възраст 15-29 години. Същите следва да заснемат влогърски клип/видео в едно от следните направления:

Спортът срещу агресията,

Музиката срещу агресията,

Танцът срещу агресията.

Всяко видео следва да бъде с продължителност не повече от 3 минути. В рамките на видеата може да участва едно или повече лица, които следва да илюстрират своето разбиране за младежката агресията, във всички нейни проявления. В случай, че видеата съдържат елементи на нецензурно поведение или пресъздават ситуации, със съдържание неприсъщо или непозволено от закона, то те ще бъдат дискфалифицирани.

ВАЖНО! За да може да участвате в конкурса, то следва да имате предвид, че Вашето видео трябва да е записано във формат, който позволява разпространението му в интернет, посредством Youtube социалните мрежи Facebook, Instagram и други.

Всяко лице на възраст 15-29 години има право да участва с по едно видео за всяка от темите, тоест допустимо е да бъдат представени до три видеа от всеки участник, но същите следва да са ориентирани към различно направление.

За да участвате в конкурса е необходимо:

Да заснемете и изпратите своето видео до 16.08.2019 година на е-мейл konkurs.protiv.agresiata@gmail.com;

Да попълните заявка за участие, която може да намерите ето тук или да поискате да ви бъде изпратена, чрез е-мейл адреса на конкурса konkurs.protiv.agresiata@gmail.com.

ВАЖНО! В рамките на 24 часа, след изпращане на Вашето видео, ще получите отговор от организаторите за това дали същото е разработено съобразно изискванията и дали се допуска до състезателния етап на конкурса. В случай, че не е допуснато ще бъде упомената и причината за отказа.

Конкурсът няма да ограничение за териториален обхват на участниците, тъй като конкурсът ще бъде позициониран в интернет и участниците ще могат свободно да участват.

За да бъде спазен принципът за равно участие в конкурса, всички допуснати видеа ще бъдат публикувани едновременно на страницата на проекта във Facebook на 19.08.2019 година. В рамките на две седмици, те ще могат да набират гледания, харесвания и споделяния.

За всички участници ще бъдат осигурени грамоти за участие, а най – добрите видеа ще бъдат специално наградени, в следните категории:

„Най-добро видео в направление „Спортът срещу агресията“ – победителят ще получи Уеб камера и възможността да заснеме общо влогърско видео с втората ракета на България – тенисистът Димитър Кузманов;

„Най-добро видео в направление „Музиката срещу агресията“ – победителят ще получи Уеб камера и възможността да заснеме общо влогърско видео с една от най-красивите участнички в първото музикално реалити у нас ”STAR ACADEMY” – певицата Валентина Александрова;

„Най-добро видео в направление „Танцът срещу агресията“ – победителят ще получи Уеб камера и възможността да заснеме общо влогърско видео с една от най-популярните К-поп групи за танци у нас ”L.I.T-Leaders in town”.

Специални награди на организаторите ще бъдат връчени в категориите:

„Най-харесвано видео“ – победителят ще получи Уеб камера;

„Най-споделяно видео“ – победителят ще получи Уеб камера;

Наградите ще бъдат връчени на официално събитие в края на месец септември от журито на конкурса, което ще включва: Председателят на Асоциация „Докосни дъгата“ – д-р Денислава Ангелова; Координаторът за провеждането на конкурса – Асен Великов; Димитър Кузманов;

Валентина Александрова; Представител на К-поп групата „L.I.T-Leaders in town”.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)