Децата на Велико Търново пеят благотворително за повече бебета

Мисия

31-07-2019, 14:40

Снимка:

организатори

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Музикалното събитие започва днес в 19,00 ч. на сцената „Арт Лято“

Голям благотворителен концерт в подкрепа на ин-витро процедурите и на двойките с репродуктивни затруднения ще се състои във Велико Търново тази вечер. Музикалното събитие започва в 19,00 ч. на сцената „Арт Лято“ до Художествена галерия „Борис Денев“. Инициативата е на фондация „Искам бебе“, подкрепена от Община Велико Търново и от партньори от бизнеса.

Всеки, който има желание и възможност, може да дари каквато сума прецени в специалната кутия, брандирана с логото на фондацията.

В концерта ще участват младите и талантливи великотърновски деца, възпитаници на различни вокални студия и школи - "Елита" с вокален педагог Петя Василева, "Бест сингърс" с вокален педагог Петя Кръстева, "Таланти" с вокален педагог Венелина Пъневска, Център за вокално-инструментално обучение „От А до Я“ с ръководител Яница Русева.

Ще бъдат организирани срещи с лекари, помогнали на стотици семейства да имат рожби. Гостите ще могат да чуят лично разказани истории за трудния път на ин-витрото. Изложба ще покаже успехите и на общинската програма „Ин витро“, с чиято подкрепа са се родили над 55 бебета. Творбите на талантливи малки художници също ще бъдат подкрепени в благотворителен базар. Всички набрани средства ще бъдат дарени на двойки, които искат бебе.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)