„Етър“ амбициран за първа победа

Спорт

02-08-2019, 16:47

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

„Виолетовите” посрещат Ботев (Пловдив)

„Болярите“ посрещат Ботев (Пловдив) с надежди за първа победа през сезона, след като стартираха обнадеждаващо с три поредни ремита срещу елитните ЦСКА, „Левски“ и „Черно море“.

„Готвим се сериозно и излизаме за победа. „Ботев“ си е от големите отбори в България и знаем, че няма да ни е лесно. Въпреки, че загубиха от „Левски“, показаха добра игра и в никакъв случай не са за подценяване“, коментира старши треньорът Росен Кирилов.

„Всички в „Етър“ сме амбицирани да постигнем първа победа и да зарадваме феновете с позитивен резултат. Трите мача без загуба срещу водещите отбори не може да не ни дават самочувствие, но тези резултати и задължават, защото е важно сега да вземем победа пред собствена публика“, коментира капитанът Христо Иванов, като призна, че няма да е лесно срещу пловдивчани, но предупреди, че и на тях никак няма да им е леко на стадион „Ивайло“.

Националът Крум Стоянов пропуска мача в събота. Защитникът получи контузия на рамото при гостуването във Варна и пропусна тренировките през седмицата. Стоянов със сигурност остава извън групата за мача. Голмайсторът Дани Младенов тренираше на облекчен режим, но ще е готов за двубоя, увери Росен Кирилов.

Добрата вест е, че Милчо Ангелов и Христофор Хубчев, които дълго време лекуваха контузии, вече водят пълноценни тренировки, но едва ли на тях ще се разчита в събота, тъй като се нуждаят от време, за да влязат в необходимата форма.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов