Пиян се заби с кола в канавка, полицаи му помогнали да излезе - velikotarnovo.utre.bg

Пиян се заби с кола в канавка, полицаи му помогнали да излезе

05 август 2019, 11:01 | Мария Христова
  • Снимка:
    velikotarnovo.utre

Четирима пияни зад волана спипа полицията за денонощие, трима отказали кръвни проби

Четирима водачи, употребили алкохол са установени за денонощие от служители на полицейските управления в Г. Оряховица, Свищов и Павликени. В петък в 23,10 ч. в с. Първомайци е извършена проверка на лек автомобил, управляван от 59-годишен мъж от с. Поликраище. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,55 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа.

Същия следобед служители на полицейското управление в Свищов спрели за проверка колесен трактор, управляван от 60-годишен мъж от с. Овча Могила. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,60 промила. Той е отказал кръвна проба.

В събота в 02,55 ч. в Свищов е бил проверен лек автомобил, управляван от 46-годишен мъж от Павликени. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,22 промила. Той е отказал кръвна проба. 

Отново в събота в 01,25 ч. на пътя П. Тръмбеш – с. Патреш полицаи  забелязали лек автомобил, претърпял пътен инцидент, намиращ се в канавката. Униформените помогнали на водача да излезе от автомобила. Пострадали при инцидента няма. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел  1,86 промила. Той е отказал кръвна проба. По всички случаи са образувани бързи производства.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета