Росен Кирилов: „Срещу „Царско село” гоним задължителна победа”

Спорт

15-08-2019, 14:38

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Двубоят е утре от 20,30 ч. на стадион „Ивайло”

„Искам да бием във всеки мач, но започнахме с много тежка програма. Съжалявам, че загубихме последния двубой със „Славия”, а можеше и да го спечелим. Срещу „Царско село” гоним задължителна победа, за да можем да трупаме точки и самочувствие. Съперникът в последните мачове играе много добре, успя да бие „Ботев” в Пловдив, преди това направи добър мач и срещу „Левски”. Много труден мач ни очаква. Отборите, които т.г. влязоха в елита, са много добри – с бюджет и футболисти, конкуренцията е доста засилена. Така че ни трябва задължителна победа.

От последния мач със „Славия” трябва да променим едно – да бъдем по-агресивни. Имаха високи играчи при статичните положения, там не можахме да противодействаме.

Хубчев реално ще е готов чак след паузата. Ще имаме две седмици, в които да работим, ще има контрола, в която ще играе 90 минути. Всички останали са здрави, Боджадж имаше проблеми с петата, надявам се да е готов за мача. Опция е и Милчо Ангелов, вече е готов, макар и да не е във върхова форма. Тренира добре и вече мога да разчитам на него.” – така треньорът на „Етър” коментира предстоящия утре двубой с новака в елита „Царско село”.

Билетите за предстоящия мач ще бъдат пуснати в продажба утре от 10:00 ч., а сблъсък е от 20:30 ч. на стадион „Ивайло”.

От клуба припомниха, че паркингът пред стадиона трябва да бъде освободен от автомобили в деня на мача. Входовете на стадион „Ивайло” отварят в 19:00 ч.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)