Свищов се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“ - velikotarnovo.utre.bg

Свищов се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“

18 август 2019, 15:00 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Свищов

До 5 септември желаещите могат да заявят в Общината участието си

На 14 септември 2019 г. община Свищов ще се включи в най-мащабната доброволческа акция в България – „Да изчистим България заедно“. Акцент в инициативата е Денят на голямото почистване, най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2019.
В срок до 05 септември желаещите могат да заявят своето участие в сградата на Община Свищов, като посочат територията, която ще почистват, лице за контакт, както и да предоставят информация за брой участници.
Във връзка с акцията, Община Свищов е подготвила прецизна организация, в определените райони ще има представители на общинската администрация със задача да координират групите доброволци по почистването. 
Ще бъдат осигурени чували за смет, ръкавици, както и техника за извозване на отпадъците за всички включили се доброволци.
За контакти с общинската администрация по въпросите за кампанията „Да изчистим България заедно“ гражданите могат да се обръщат към:
Любомира Петрова – тел. 0631/ 60 949; 
Стоян Парашкевов – тел. 0631/ 68 144; 
Янка Николова – тел. 0631/ 68 119.

„Като кмет на Община Свищов Ви приканвам отново да вземете своето дейно участие в това чудесно начинание, което ще помогне да поддържаме своите селища уютни и приветливи.  Нека заедно да се погрижим за чистотата на нашия град, защото това ни носи настроение и гордост, 
защото това впечатлява и възпитава, защото това е наш дълг.” – призова кметът на община Свищов Генчо Генчев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета