Малките „Болярчета“ /2011 г./ спечелиха първият турнир за деца на Мини футбол RDJ - velikotarnovo.utre.bg

Малките „Болярчета“ /2011 г./ спечелиха първият турнир за деца на Мини футбол RDJ

21 август 2019, 15:29 | Мария Христова
  • Снимка:
    Бетина Джепкова

Той се проведе в казанлъшкото село Шейново

В казанлъшкото село Шейново се проведе първият турнир за деца на Мини футбол RDJ, организиран от местната спортна фамилия Джепкови. Теренът, на който се водеха ожесточени футболни битки, бе модерното спортно съоръжение, изградено на територията на селището.

Отборът на ФК „Болярчета“ родени 2011 г. спечели първият турнир за деца на Мини футбол RDJ в село Шейново. Спортният празник бе организиран от фамилия Джепкови, а в надпреварата участваха още ДФК „Филипов“ Казанлък, „Пловдив Сити“ гр. Пловдив и ФК „Верея“ Стара Загора. За най-добър вратар на турнира бе отличен Лъчезар Александров от търновския клуб „Болярчета“.

„Получи се прекрасен празник на децата. Благодаря на всички, които се отзоваха“, коментира пред медиите един от организаторите Тотьо Джепков.

„Всичко, което направихме ни радва много, защото виждаме усмивките на лицата на хората и благодарността, че децата се забавляваха. Футболът и спортът въобще изграждат характерите, правят децата отговорни и съвестни. Затова всички тези деца стават общи приятели, превръщат се в по-добри хора и гледат само напред. Това а нас като организатори е радостно и супер стимулиращо“, каза още Джепков.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета