„Етър” изказва съболезнования на Дани Младенов

Спорт

26-08-2019, 17:20

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Неговият баща Венцислав Младенов снощи внезапно си отиде от този свят при трагичен инцидент

Ръководството, всички треньори, футболисти и служители на „Етър” изказаха своите най-искрени съболезнования на Дани Младенов и неговите близки за тежката загуба. Неговият баща и дългогодишен спасител Венцислав Младенов снощи внезапно си отиде от този свят при трагичен инцидент.

Венцислав вчера бил с приятели край кюстендилския язовир „Дренов дол”. Около 15,30 ч. той изчезнал, а приятелите подали сигнал на тел.112. Никой не го е видял да се дави, но едва тази сутрин водолази са извадили тялото му от водоема. Местните обясняват, че язовирът е изключително коварен – изведнъж става дълбок, а водите ледени. Причините за смъртта на бащата на Дани Михайлов тепърва ще се установят при аутопсията.

„Дани, заставаме зад теб в този крайно тежък момент. Твоята болка е и наша болка. Приеми нашите искрени съболезнования за тази огромна загуба! Скърбим заедно с теб!”, съобщи официалният сайт на клуба.

Даниел Младенов е уверил старши треньора Росен Кирилов, че ще излезе и ще играе в днешния мач срещу „Ботев” (Враца). Дали това ще стане – правото да реши има само и единствено той самият.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)