Първи рок фест на Нове събира меломани - velikotarnovo.utre.bg

Първи рок фест на Нове събира меломани

31 август 2019, 11:23 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Свищов

GpoinT, Mister Hard, Kикимора и Звезди Керемидчиев ще радват публиката на Rock Fest Svishtov

Днес в римския град НОВЕ, край Свищов, ще се проведе първият Рок фестивал, организиран от община Свищов. Събитието е насочено към почитателите на рок културата и е в подкрепа на българското изкуство, и българската стойностна музика. За първи път в крайдунавския град ще съберат на една сцена няколко групи, които ще свирят единствено и само за своите фенове и любителите на рока.
Основният организатор и инициатор на «Rock Fest Svishtov» е директорът на дирекция «Култура и културно наследство» Росен Маринов, който ще даде старт на очакваното събитие.
Програмата ще започне тази вечер от 18.00 часа, когато ще отворят вратите на  Римския град НОВЕ. Официалното откриване ще бъде в 19.30 часа, след което сравнително младата рок група «GpoinT» ще даде тон на концертната вечер. Заедно с нея публиката ще се наслади на здрав рок, изключително шоу и разнообразен репертоар. От 20.45 часа фестивалът ща продължи с концерт на групата «Mister Hard», която работи върху авторски парчета и едновременно с това свири кавъри на световни рок изпълнители като: «Deep Purple», «Rainbow», «White Snake», Bon Jovy, «Europe» и много други. В 22.00 часа ще започне концертът на хардрок бандата «Kикимора» и известният на всички рок певец, музикант и композитор Звезди Керемидчиев. «Кикимора» създава песните си на български език, базирайки се на корените на класическия рок. Нейната основна философия е: «Да стоим здраво стъпили на земята, да бъдем гъвкави и да свирим за публиката, да останем верни на идеала за високо инструментално и вокално майсторство, и уникално въздействие с всeки концерт».
 
Входът за Rock Fest Svishtov е свободен и всички любители на рок музиката са добре дошли!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета