Депутатът инж. Клавдия Ганчева: В лицето на Стефан Бранзелов жителите на Златарица срещат отзивчивост

Животът

10-09-2019, 09:43

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Председателят на местния парламент и народният представител се срещнаха с десетки жители на общината

Народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева уважи традиционния Празник на градинарската чорба, който за 14-та поредна година се проведе в местността Черничките край Златарица. Заедно с председателя на Общинския съвет Стефан Бранзелов, инж. Ганчева разговаря с участници и зрители на уникалното събитие.

„Нестихващият интерес към този фестивал показва, че действително са нужни прояви, възхваляващи българския кулинарен майсторлък и уменията на предците ни“, коментира народният представител. По думите на инж. Ганчева, подобни събития са в синхрон с приоритетите на ГЕРБ за съхраняване на традициите и подкрепа за родната култура. Клавдия Ганчева и Стефан Бранзелов изказаха благодарности на участниците в празника на градинарската чорба, затова, че пазят и популяризират богатство на нашето минало.

Преди събитието, инж. Ганчева и председателят на местния парламент Стефан Бранзелов се срещнаха с още десетки жители на Златарица и населените места. По време на тези срещи хората изложиха местни проблеми, като бяха категорични, че през последните години, единствено в лицето на Бранзелов, са срещали отзивчивост от страна на местната власт.

„Като част от най-голямата парламентарна група, аз и колегите ми в ГЕРБ от великотърновския район ще продължим да подкрепяме Стефан Бранзелов, за да може той и занапред да бъде енергичният и загрижен управленец, от какъвто всяко населено място има нужда“. Това коментира Клавдия Ганчева след края на своеобразната депутатска приемна, която се състоя в Златарица.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов