Инж. Клавдия Ганчева се включи в националната кампания по почистване в с. Драганово

Мисия

14-09-2019, 16:31

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

По инициатива на номинирания за кмет на селото Светослав Иванов бяха почистени централните улици, алеи и градинки

Народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева се включи в националната кампания "Да изчистим България заедно" в горнооряховското село Драганово. По инициатива на номинирания за кмет на селото Светослав Иванов и с подкрепата на настоящия местен управленец Нели Грошкова, бяха почистени централните улици, алеи и градинки, а също и местният парк, който бе основно почистен.

"Всяка година се включвам в кампанията. Тази година избрах да съм в Драганово, за да подкрепя идеята на Светослав Иванов, с когото се познаваме от общата ни работа в социалната сфера. Както знаете, аз съм в парламентарната комисия по социална политика, а Община Горна Оряховица е една от най-добре работещите в тази сфера. Смятам, че приемствеността е едно от най-важните неща за доброто развитие на населените места. Като социален работник, Светослав е близко до хората, знае техните проблеми и винаги им е помагал. Според мен той ще бъде достоен наследник на настоящия кмет на Драганово Нели Грошкова. Способен е да помогне много на селото и му желая успех", сподели народният представител инж. Клавдия Ганчева.

На свой ред кметът Нели Грошкова благодари на депутата и на всички, които се включиха в акцията по почистване и облагородяване на селото. „Искам специално да благодаря и на госпожа Ганчева, която винаги ни е помагала и за тези години остана съпричастна на всеки наш проблем“, коментира Грошкова. Кметът на Драганово каза още: „Поддръжката на зелените площи е от особено значение за Драганово, но не винаги хората стигат за всичко. За това е хубаво да има такива инициативи. Всички дошли се включиха наистина с голямо желание и свършихме чудесна работа. Надявам се да пазим повече. Хората, които дойдоха, сами видяха, че тя чисти наравно с всички нас", коментира Нели Грошкова.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов