Футболният отбор на Ресен се завърна в областната група „Елитна”

Спорт

15-09-2019, 11:54

Снимка:

кметство Ресен

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът на Община Велико Търново д-р инж. Даниел Панов поздрави футболистите

На Кръстовден в Ресен официално бе открит футболният  сезон 2019/2020 година.

С издигане на знамената от играещият Президен на ФК ”Ресен2012”Любослав Димитров , капитана на отбора Ивайло Кирвиков , футболистите Мариян Генов , Боян Димитров и под звуците на българския химн бе даден старта на откриването.

Кметът на Община Велико Търново д-р инж. Даниел Панов поздрави футболистите и жителите на селото и благодари на кметицата Йорданка Колева за добрата спортна база в чиято поддръжка Общината инвестира средства.

С благодарност инж.Панов се обърна и към спонсорите от с.Ресен Димитър Димитров – управител на хлебозавод „Яна1” и на фирма „Сити груп”, Ангел и Тодор Цачеви – управители на фирмите „Нугет” и „Златна буца” , Любослав Димитров – управител на фирма „Агролидер2010”  и Ивайло Иванов – управител на „Парапир сервиз”  - „Колкото по-активна е обществеността в едно населено място , толкова по-бързо и към по-добро се променя обликът му и село Ресен и пример за това”, каза кмета инж.Панов.

Официалното откриване на футболният сезон уважиха Председателят на Общински съвет Венцислав Спирдонов , зам. председателят и председател на бюджетната комисия Калина Широкова  , общинските съветници : Деян Хаджийски , Нейко Генчев , Георги Недев , Георги Марков , д- р Валентин Точков , д-р Даниела Андреева , инж. Любен Велчев с чиято помощ преди седем години се ремонтираха и обновиха съблекалните на стадиона, както и съгражданите ни Тошко Василев – треньор на година - 2018 на Министерството на отбраната и Валентин Сомово – бивш футболист и треньор на детския футболен отбор в Ресен.

С футболна топка и 300 лева общинските съветници от най-голямата група в местния парламент подкрепиха тимът на с.Ресен и пожелаха на спортистите успех в първенството.

Отборът получи подарък и от общинските съветници Калина Шировока и инж.Любен Велчев.

Кметът на Община Велико Търново д-р инж. Даниел Панов и кметът на Ресен Йорданка Колева дадоха старт на срещата между отборите на ФК ”Ресен2012”и ФК „Янтра” гр.Полски Тръмбеш , която завърши в полза на Ресенския отбор 1:0 с реализираният  гол на  Мариян Генов.

             



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)