Кампанията „Десет причини да остана в моето Велико Търново“ представя съвременното развитие на Старата столица - velikotarnovo.utre.bg

Кампанията „Десет причини да остана в моето Велико Търново“ представя съвременното развитие на Старата столица

15 септември 2019, 12:57 | Мария Христова
  • Снимка:
    община Велико Търново

Експозицията ще бъде открита утре в 12,00 ч. край паметника „Майка България”

Кампанията „Десет причини да остана в моето Велико Търново“ ще покаже във фотоизложба съвременното развитие на Старата столица и населените места от общината. Експозицията ще бъде открита на 16 септември /понеделник/ в 12,00 ч., а паната ще бъдат подредени в парковото пространство край паметника „Майка България“. Изображенията показват живота в Старата столица през последните няколко години, подобряването на градската среда, образователната, спортна, социална и туристическа инфраструктура.

Специален акцент е поставен върху градския дух, носител на който е Велико Търново, както и върху официалното признание на града за историческа и духовна столица на България.

Изложбата ще бъде съпътствана и от церемония за отличаване на общественици от града, допринесли за развитието на града и за привлекателността му за младите хора и семейства.

Инициативата е част от популярна национална кампания, организирана от вестник и агенция „Стандарт“ и подкрепена от Община Велико Търново. Изложбата ще бъде открита от кмета на старопрестолния град Даниел Панов.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета