Инж. Добромир Добрев: На добър час през новата учебна 2019-2020 година

Мисия

16-09-2019, 09:44

Снимка:

архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Обръщение на кмета на община Горна Оряховица по повод първия учебен ден

 

Уважаеми учители,

         Скъпи ученици,

Първият учебен ден е много специален празник. Той е символ на почитта на българина към знание и образованост. Училищните врати се отварят като прегръдка, за да могат децата да прекрачат във вълнуващия свят на науката.

Скъпи първокласници,

Училището е не просто сграда – училището е свят, в който ще получите знание, ще срещнете приятели и нещо повече – тук в училище ще разберете смисъла на труда и ще усетите удовлетворението от постиженията. Бъдете усърдни! Уважавайте Вашите учители!

Скъпи ученици,

Знанието прави човека свободен. Бъдете любознателни, защото обучението в училище е важно за бъдещето Ви като личности, като професионалисти и като граждани. Помнете, че знанието е път към мъдростта и успеха. Знанието е богатство, което никой не може да Ви отнеме!

Уважаеми преподаватели,

Всеки миг в училище е необикновен, всеки ден е предизвикателство и ново начало. Чрез най-мъдрия учител – книгата, Вие подготвяте всяко дете за среща с най-строгия учител – живота.

Нека сполуката да бъде неразделна част от Вашите делници и празници! Пазете традициите и умножавайте успехите! Уверен съм, че можете!

Пожелавам Ви много здраве и успех!

На добър час през новата учебна 2019-2020 година! 

 

инж. Добромир Добрев

Кмет на Община Горна Оряховица

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов