Хоротека набира средства за лечението на трима павликенчани - velikotarnovo.utre.bg

Хоротека набира средства за лечението на трима павликенчани

16 септември 2019, 11:40 | Мария Христова
  • Снимка:
    организатори

Събитието ще се състои по време на традиционния есенен панаир в града на 22 септември

За втора поредна година в Павликени ще се проведе благотворителна хоротека. Събитието ще се състои по време на традиционния есенен панаир в града на 22 септември/неделя/ от 18.00 часа на площад "Свобода".

Каузата на мероприятието е набиране на средства за лечението на трима жители на Павликени, диагностицирани с тежки заболявания – Тихомира Маринова, Александър Маринов и Красимира Горанова. Инициатори на благородната кауза са Йорданка Шопова, Десислава Йорданова, Христо Кавалски и Венцислав Георгиев, а за забавлението на гостите ще се грижат водещият Георги Филипов и DJ Теодор Цветанов.

Входът за събитието е 3 лева, които може да се заплатят на място. За тези, които желаят да дарят допълнително средства ще бъдат разположени и дарителници. Организаторите предвиждат по време на мероприярието да се проведе и кулинарен базар с домашно приготвени печива и сладкиши, в подкрепа на каузата!

Събраната сума ще бъде разделена поравно между тримата нуждаещи се. В мероприятието ще вземат участие фолклорни състави от цялата област. „Нека се съберем и отново разлюлеем площада с най-хубавата българска народна музика! Целта на инициативата ни е да помогнем на нашите съграждани в нужда! Нека за пореден път се обединим в този труден момент и отново покажем, че хората от малкия град имат големи сърца!“, коментират организаторите.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета