Инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019

Мисия

19-09-2019, 11:39

Снимка:

община Горна Оряховица

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Отличието му бе връчено от министър Петя Аврамова

Инж. Добромир Добрев е носител на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg.

Отличието му бе връчено от министъра на регионалното развитие и благоустройство Петя Аврамова на официална церемония в зала 6 на НДК. Инж. Добрев спечели приза в раздел „Средна община”.

„Тази награда е плод на много усилия и работа на екипа на Община Горна Оряховица. Благодаря на правителството, което подпомагаше развитието на нашата общината и на бизнеса, и през тези четири години инвестира в подобряване на общината. Тази награда е за всички експерти в общинската администрация. Вярвам, че всеки кмет работи в посока нашите общини да стана привлекателни и още по-добро място за живеене”, каза кметът инж. Добрев.

Заедно с инж. Добромир Добрев носители на голямата награда „Кмет на годината” за мандат 2015-2019 в раздел „Малка община” е градоначалникът на Сливница Васко Стоилков, а раздел „Голяма община” - кметът на Монтана Златко Живков.

Припомняме, че през 2018 г. инж. Добромир Добрев също бе отличен с приза „Кмет на годината”.

Стотици хиляди българи участваха във вота за определянето на най-добрите градоначалници за мандат 2015-2019 година в конкурса на Портала на българските общини Kmeta.bg.

Цялата церемония по награждаването на отличените кметове очаквайте тази вечер от 23.30 по БНТ1.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов