Даниел Панов откри уникалния цветен часовник във Велико Търново - velikotarnovo.utre.bg

Даниел Панов откри уникалния цветен часовник във Велико Търново

22 септември 2019, 15:03 | Мария Христова
  • Снимка:
    Ротари клуб

  • Снимка:
    Ротари клуб

Съоръжението е дарение от Ротари клуб

Днес, в деня, в който отбелязваме тържествено 111-ата годишнина от обявяване на Независимостта на България, чийто център е Велико Търново, кметът Даниел Панов откри официално първия цветен часовник, изработен по инициатива и със средства на Ротари клуб - Велико Търново.
”Щастлив съм, че мога в този тържествен ден да обявя, че даряваме това красиво съоръжение на Община Велико Търново”, каза президентът на великотърновския Ротари клуб Кирил Андреев.
”Благодаря за партньорството с Ротари клуб, което продължава от години и дано то да продължи. Нека това обединение е пример и за политиците, как неправителствените организации работят с местната власт и в сферата на образованието, и в сферата на културата, във всичко, което е от полза на обществото и е добро за развитието на Велико Търново”, каза при откриването кметът Панов.
Преди това ръководството и членове на клуба участваха в празника на крепостта "Царевец", където поднесоха венец на Пирамидата на Независимостта от името на Ротари клуб - Велико Търново.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета