„Демократите“ нападнаха БСП: Лечева с кемпер, щяла да прави Търново велико отново

Животът

04-10-2019, 19:44

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Даниел Неделчев от „Демократична България“ с коментар във фейсбук

Даниел Неделчев от „Демократична България“ излезе с ироничен коментар относно Весела Лечева:

Леко се притеснявам за другарката Лечева - ползва тоя очукан стар кемпер, може би дарение от Църквата или на заем от къмпинга и в Гърция, построен върху църковна земя, да прави кампания. И щяла да прави Търново Велико отново. Нивото на дебата за развитието на града е сведен до евтини похвати и копиране на кампании от отвъд океана. Едно предложение не съм чул от въпросната персона или родата й за развитието на града.

Е, ние правим нещата по различен начин. И излизаме с пълна програма за развитието на Велико Търново - ясни и конкретни мерки и ангажименти!

Леко се притеснявам за другарката Лечева - ползва тоя очукан стар кемпер, може би дарение от Църквата или на заем от къмпинга й в Гърция, построен върху църковна земя, да прави кампания. И щяла да прави Търново Велико отново. Нивото на дебата за развитието на града е сведен до евтини похвати и копиране на кампании от отвъд океана. Едно предложение не съм чул от въпросната персона или родата й за развитието на града.

Е, ние правим нещата по различен начин. И излизаме с пълна програма за развитието на Велико Търново - ясни и конкретни мерки и ангажименти!

https://vt.demokrati.bg/programa/



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)