„Демократите“ нападнаха БСП: Лечева с кемпер, щяла да прави Търново велико отново - velikotarnovo.utre.bg

„Демократите“ нападнаха БСП: Лечева с кемпер, щяла да прави Търново велико отново

04 октомври 2019, 19:44 | Мария Христова
  • Снимка:
    фейсбук

Даниел Неделчев от „Демократична България“ с коментар във фейсбук

Даниел Неделчев от „Демократична България“ излезе с ироничен коментар относно Весела Лечева:

Леко се притеснявам за другарката Лечева - ползва тоя очукан стар кемпер, може би дарение от Църквата или на заем от къмпинга и в Гърция, построен върху църковна земя, да прави кампания. И щяла да прави Търново Велико отново. Нивото на дебата за развитието на града е сведен до евтини похвати и копиране на кампании от отвъд океана. Едно предложение не съм чул от въпросната персона или родата й за развитието на града.

Е, ние правим нещата по различен начин. И излизаме с пълна програма за развитието на Велико Търново - ясни и конкретни мерки и ангажименти!

Леко се притеснявам за другарката Лечева - ползва тоя очукан стар кемпер, може би дарение от Църквата или на заем от къмпинга й в Гърция, построен върху църковна земя, да прави кампания. И щяла да прави Търново Велико отново. Нивото на дебата за развитието на града е сведен до евтини похвати и копиране на кампании от отвъд океана. Едно предложение не съм чул от въпросната персона или родата й за развитието на града.

Е, ние правим нещата по различен начин. И излизаме с пълна програма за развитието на Велико Търново - ясни и конкретни мерки и ангажименти!

https://vt.demokrati.bg/programa/Коментари (1)

Потребител
Онуфрий
Този дръгел таман ще събере всичките симпатизанти на червените разбойници и право към Гърция. Там на кебапчета,бира и съветски бойни песнички. Ха-ха... жалки русофилски примати.
07 октомври, 13:13 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета