С много приятели и нов офис ГЕРБ тръгна към победа в Дебелец - velikotarnovo.utre.bg

С много приятели и нов офис ГЕРБ тръгна към победа в Дебелец

08 октомври 2019, 14:20 | Мария Христова
  • Снимка:
    velikotarnovo.utre

Кандидат за кмет на града за втори мандат е Снежана Първанова

 

В присъствието на много приятели в Дебелец бе открит и осветен новият предизборен офис на ГЕРБ. Кандидат за кмет на града за втори мандат е Снежана Първанова.

„Дебелец върви в правилната посока. Благодаря на моите съграждани за подкрепата. Нека да продължим заедно и занапред“, коментира Първанова.

„Пожелавам успех на Снежана Първанова. Нейният втори мандат като кмет на Дебелец е гарант за още по-успешното развитие на града. Тя е от кметовете, които милеят за населеното си място и винаги е близо до хората“, коментира Даниел Панов, който е кмет на община Велико Търново в периода 2011-2019 г. и кандидат за трети управленски мандат.

Промяната в Дебелец е видима - и с новия облик на централния площад, и с изградения паркинг зад кметството, също с поетапното преасфалтиране на улиците. Вече започна възстановяването на старинния мост, за който бе защитен проект пред комисията по бедствия и аварии. Предстои ремонт на спортната зала в училището, а обновяването й ще я превърне в много важна придобивка за децата. Все по-силен става и инвестиционният интерес към съседния на Велико Търново град.

Сред важните инфраструктурни подобрения е и ремонтът на общинския път, свързващ Дебелец и Велико Търново в района на кв. „Чолаковци“. В мандата на Даниел Панов и Снежана Първанова е спечелен и проект за ремонта на моста над р. Белица, който е част от отклонението на това шосе към жп гарата и промишления район на Дебелец.

Подкрепата си за Снежана Първанова дадоха и кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ и СДС. Сред тях има и двама жители на Дебелец – Георги Недев и Димитър Марков.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета