Кандидат-кметът за трети мандат на Драгомирово: За първи път през последните 4 години в селото влязоха толкова средства

Мисия

08-10-2019, 16:49

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Обновени са всички обществени сгради

Кандидатът за трети мандат за кмет на свищовското село Драгомирово Марин Крачунов от ГЕРБ счита изминалия мандат за успешен, градивен и с подобрени условия за живот на жителите. Това той отчете по време на среща в селото, на която сподели, че благодарение на изградения мост между председателя на Общински съвет – Свищов д-р Кристиян Кирилов, кмета на Община Свищов Генчо Генчев и кмета на населеното място, са постигнати набелязаните цели и резултатите са видни.

Марин Крачунов сподели, че за първи път откакто е кмет на Драгомирово, в селото са постъпили толкова средства - от дирекция „Вероизповедание“ за изпълнение на проекти за ремонт на трите църковни храма, средства по програма ПУДОС за обновяване на детската площадка и парка в центъра на селото, средства с Постановление на министерския съвет на стойност 31 800 лева за асфалтиране и зачакъляване на всички улици, което позволява тяхната целогодишна поддръжка и нормална проходимост.

През изтеклия мандат с подкрепата на общинското ръководство са обновени всички обществени сгради и е осигурена поддръжка на всички терени, в които кипи социално-икономически живот – осъществен е ремонт на Пенсионерския клуб, подменен е покривът на кметството, разчистена  и обезопасена е спортната площадка, подменени са осветителните тела на уличното осветление, добре поддържани са гробищния парк, жп гарата, центърът и част от републиканската пътна мрежа, минаваща през населеното място.

През следващия мандат предстои реализацията на  готовия вече проект за читалището, както и проект от ВиК сектора към МРРБ.

Д-р Кристиян Кирилов благодари на г-н Крачунов, че е част от екипа на ПП ГЕРБ и призова жителите на Драгомирово да го подкрепят. На срещата присъстваха  д-р Татяна Ганчева-Георгиева, Валери Николов, гл. ас. д-р Милен Динков, Ваня Цветанова, д-р Мария Тодорова, Йорданка Гъмзова, Кремена Стефанова, гл. ас. д-р Петко Ангелов, Илиян Венков, Мирослав Тодоров, Десислава Александрова, Димитър Димитров, Стефан Събков, Владислав Любенов, Евгени Начев, Ивелина Ангелова – част от силния отбор на ПП ГЕРБ-Свищов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов