Кандидатът за кмет на Павликени Ваня Антонова: Общността трябва да се освободи от страха, искаме толерантност към различното мнение

Животът

08-10-2019, 17:30

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Производители на земеделска продукция, търговци и купувачи поискаха промяна в управлението

Десетки жители на Павликени и региона стиснаха ръката, разговаряха и пожелаха успех на кандидата за кмет на общината, издигнат от ПП ГЕРБ, Ваня Антонова. Днес тя и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ и партньорите от ПД „Социалдемократи” и СДС, бяха на традиционния пазар, който се провежда всеки вторник в града.

Производители на земеделска продукция, търговци и купувачи споделиха своите виждания за развитието на общината, разказаха за проблемите, които ги вълнуват и заявиха, че се надяват на промяна в управлението, за да има бъдеще Павликени и региона.

От своя страна Антонова, която е позната на своите съграждани със своя професионален авторитет и ясни принципи, сподели с хората, че целта на кандидатите от ПП ГЕРБ е общността в Павликени да се освободи от страха, който цари в гражданските отношения. Искаме толерантност за това, че имаме различно мнение от някого, за градивните ни граждански предложения и политически виждания, сподели още Антонова. Тя за пореден път заяви своята готовност да промени стереотипите на управление на общината, щом поеме нейното управление, и може да го направи заради доказаните през годините лидерски качества и управленски умения като ръководител на едно от най-проспериращите предприятия в региона.

Вярваме в теб и ще те подкрепим, казаха павликенчани на Ваня Антонова. Те заявиха и своята положителна оценка за работата й като председател на Общинския съвет в Павликени и за силния екип от общински съветници от ПП ГЕРБ, благодарение на които са взети много правилни решения за доброто на цялата община. Ще дадем гласа си за вас и за силната листа на ПП ГЕРБ с номер 43, за да има добри условия на живот в Павликени, да се върнат децата и да има работа за младите хора, казаха още павликенчани на пазара.

Ваня Антонова и съветниците използваха изобилието наесенната реколта по сергиите, за да си купят зеленчуци  от местни производители за традиционното приготвяне на зимнина.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов