Членове на Териториална организация на Съюза на слепите – Велико Търново бяха на екскурзия в Казанлък - velikotarnovo.utre.bg

Членове на Териториална организация на Съюза на слепите – Велико Търново бяха на екскурзия в Казанлък

14 октомври 2019, 13:19 | Мария Христова
  • Снимка:
    личен архив

Структурата ще отбележи 40-годишнина с концерт на 16 октомври

Членове на Териториална организация на Съюза на слепите – Велико Търново, придружени от служител на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ при Община Велико Търново, участваха в еднодневна екскурзия до Долината на розите и град Казанлък.

При своето еднодневно посещение 20-те членове на организацията, имаха възможност да посетят културни и исторически забележителности, сред които Тракийската гробница, Музей на розата, Исторически музей „Искра“ и др. Средствата за транспортни разходи осигури Община Велико Търново, във връзка с изпълнение на местните политики за подпомагане на хора с увреждания.

Тази година Териториална организация  на Съюза на слепите–Велико Търново ще отбележи своята 40-годишнина с концерт, който ще се състои на 16.10.2019 г. от 10:00 часа в Голяма зала на Община Велико Търново. Събитието ще бъде отбелязано с много гости и приятели на организацията, като входа е свободен за всички желаещи да уважат събитието.

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета