Три великотърновски певици завладяват клубната сцена в страната

Велико Търново Лайф

16-10-2019, 10:37

Снимка:

личен архив

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

На 31 декември те ще радват търновската публика

Трите най-горещи звезди на великотърновската музикална сцена покоряват сърцата на меломани в цялата страна.

Това са победителката в първия сезон на “Гласът на България“ Стелияна Христова, младата великотърновска сензация Християна Цветкова и една от живите легенди на пиано бар културата у нас - певицата с кадифен глас Мирела Величкова.

Трите великотърновски певици категорично са се превърнали в най-търсените и предпочитани изпълнителки в старата столица. Имената на изпълнителките присъстват в афишите на всички елитни търновски лайв клубове, а участията им винаги се радват на голям успех.

Оказва се обаче, че за болярките няма граници и те отдавна са се превърнали в любимки на феновете на живата музика и нощния живот, в клубовете и пиано баровете в цялата страна.

Гласовитите търновки от няколко години гастролират в почти всички български градове и дори имат своя публика в тях. Освен във Велико Търново, изпълнителките пеят редовно в София, Варна, Бургас, Несебър, Пловдив, Плевен, Ямбол, Сливен, Стара Загора и още над 30 български града.

Общото между трите певици, освен че са родом от старата столица, в момента е и работата им с популярния великотърновски музикант Петко Савов. С него момичетата реализират съвместни национални турнета, работят заедно и на местната клубна сцена, а освен сценичен партньор, Савов е и техен музикален мениджър.

Наред с клубните турнета и съвместните изяви, обаче всяка една от тях поотделно също е все по-често търсен и предпочитан гост за различни събития и частни партита.

От официалните им страници във фейсбук става ясно, че до края на годината певиците са затрупани от ангажименти, а на 31 декември ще пеят отново в болярския град.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)