Великотърновска гражданска листа подкрепи Даниел Панов

Мисия

17-10-2019, 15:10

Снимка:

velikotarnovo.utre

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Неин водач е шефът на Родилното отделение доц д-р Светлозар Стойков

Подкрепа за Даниел Панов дадоха кандидатите за общински съветници във Велико Търново от листата „Алтернативата на гражданите“. Тя обединява професионалисти, предприемачи и общественици, всеки от които е с висок авторитет в своята сфера на работа. Кандидатите за общински съветници заявиха общата си позиция, че Даниел Панов се е доказал като успешен кмет, при управлението му градът и общината се развиват успешно и това трябва да продължи и през следващите четири години.

Високата оценка подчертаха водачът на листата на „Алтернативата на гражданите“ доц. д-р Светлозар Стойков, който е шеф на родилното отделение в областната болница, директорът на ОУ „Вела Благоева“ Ангел Янчев, легендата на „Етър“ и на българския футбол Бончо Генчев.

„Един от най-важните завети от историята и от нашите славни герои е да бъдем обединени от значими каузи. Велико Търново да бъде град с още по-добри условия за живеене, за привличане и задържане на младите хора, за инвестиции и бизнес, за образование, култура и туризъм, е мисия пред всички нас. Радвам се, че Историческата и духовна столица на България е кауза, която ни обединява“, обърна се Даниел Панов към представителите на гражданската листа.

По думите на Панов общите допирни точки в концепциите за развитие на града и общината са качествена основа за съвместна работа занапред.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)