Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова: Генчо Генчев е нашият кандидат за кмет на Свищов - velikotarnovo.utre.bg

Депутатът от ГЕРБ Станислава Стоянова: Генчо Генчев е нашият кандидат за кмет на Свищов

18 октомври 2019, 18:35 | Мария Христова
  • Снимка:
    velikotarnovo.utre

За 4 г. общината е преобразена, каза народният представител

ПП ГЕРБ застава категорично зад независимата кандидатура на Генчо Генчев за втори кметски мандат на община Свищов, заяви при поредното си посещение в дунавския град народният представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. Пред съмишленици и жители на Свищов тя припомни, че само за четири години, със своя упорит труд и със силната подкрепа на представителите на най-голямата партия у нас, Генчо Генчев успя буквално да преобрази общината. „Както неведнъж съм казвала, работата на Генчев е най-силното доказателство за положителните резултати от добрия диалог и сътрудничеството между местната и централната власт“, заяви Станислава Стоянова.

През последните четири години Генчо Генчев, заедно с председателя на ОбС д-р Кристиян Кирилов и общинските съветници от ГЕРБ доказаха, че проблемите на хората нямат цвят и единението в името на общата кауза е възможно. „Заедно успяха да изградят един много успешен управленски екип и благодарение на общите усилия, резултатите на закъсняха“, припомни още Стоянова. „В качеството си на народен представител винаги съм подкрепяла този екип и смятам, че постигнатото е полезно за всички жители на общината“, коментира народният представител.

Станислава Стоянова е категорична, че община Свищов ще продължи да се развива с бързи темпове, само при управление на Генчев и с мнозинство в бъдещия общински съвет на ГЕРБ, което да работи в синхрон с кмета.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета