"Етър" пуска билетите за мача с ЦСКА в понеделник - velikotarnovo.utre.bg

"Етър" пуска билетите за мача с ЦСКА в понеделник

24 октомври 2019, 12:08 | Мария Христова
  • Снимка:
    архив

Двубоят е в сряда, 30 октомври, от 18:30 ч. на стадион "Ивайло"

От понеделник ще бъдат пуснати в продажба билетите за мача между "Етър" и ЦСКА-София. Двубоят е в сряда, 30 октомври, от 18:30 ч. на стадион "Ивайло" и се очаква с огромен интерес.

Продажбата на билети стартира в понеделник на касата до Спортния диспансер от 9:00 до 18:00 ч. В същите часове ще работи тя и във вторник, а в сряда касата е с работно време от 9 ч. до края на мача. От 16:00 ч. ще отвори и другата каса от северната страна на комплекса.

Феновете на ЦСКА-София ще влизат по традиция от южната страна на стадиона. За тях ще бъдат отворени две каси от юг - едната от 12:00 ч. в сряда, а втората - от 16:00 ч.

Цените на билетите за мача "Етър" - ЦСКА-София за всички са по 12 лв. Децата до 10 години обаче ще влизат безплатно, но това става само с придружител. От клуба напомниха, че всички до 16 г. влизат с декларация, която може да се изтегли от сайта на "Етър" и попълни предварително, или да се намери на касите за билети. От великотърновския клуб припомниха също, че вече категорично не се допуска внасянето на алкохол, наркотични вещества, обемисти багажи, храна и напитки на стадиона. Зрителите могат да внасят само бутилка с до 0.5 литра вода, и то със свалена капачка. Минерална вода се продава и на самия стадион по време на мача.

Входовете на стадион "Ивайло" ще бъдат отворени за мача в 16:30 ч. в сряда - три от северната и два от южната страна на спортния комплекс.

„Етър Велико Търново” призовава всички привърженици от Велико Търново и страната за коректно поведение, за да бъде предстоящият мач без инциденти и истински празник на футбола, каквито са били досега всички подобни двубои на стадион „Ивайло”!

 

 Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета